Calandru RS

29.000,00 MDL

Out of stock

SKU: 8000-700-1-1 Category: Tags: , , ,

Description

Calandru RS de masă

Dezvoltat pentru a fi utilizat în mediu cu un spațiu limitat, cum ar fi școli sau cursuri de olărit, calandru de masă KITTEC RS, cu calitatea și durabilitatea sa, este, de asemenea, un instrument valoros pentru olari profesioniști și ateliere de ceramică. Datorită dimensiunilor sale de lucru foarte mare, ceea ce nu a fost întotdeauna cazul în acest domeniu de produse, KITTEC RS este potrivit pentru mai multe scopuri. Odată ce lucrarea este terminată, este rapid și ușor demontat și depozitat, economisind astfel spațiu.

Mecanismul calandrului KITTEC RS facilitează formarea argilei în plăci perfecte. Doi cilindri zincați care rulează în direcții opuse rulează argila în plăci cu caracteristici echivalente. Grosimea plăcii poate fi adaptată prin rotirea unei singure manivele de reglare, instalată central. Scara integrată de precizie milimetrică este garanția grosimilor exacte și reproductibile ale plăcilor.

Suprafața mare de lucru a KITTEC RS facilitează, de asemenea, rularea plăcilor mari. Dimensiunea plăcii nu este limitată de dimensiunile zonei de lucru atunci când faceți acest lucru. Plăcile mai mari pot fi realizate și folosind două cârpe de in.


* Calandru este importat la comandă și timpul de așteptare de la momentul efectuării plății este de 2-3 săptămâni

* Pentru acceptarea comenzii se face o plată în avans de cel puțin 75% din suma indicată

* Pentru comandă găsiți contactele noastre aici!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calandru RS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *